Aktuelle nyheder - Skolen

10-års jubilæum for Nordstjerneskolen

Danmarks første skole opført i Offentligt-Privat-Samarbejde fylder 10 år.

Rektor arbejder for at finde tilbage til kernen

Martin Kramer-Jørgensen er ny rektor på Baltorp Business Gymnasium og uddannelsesdirektør for business-erhvervsuddannelserne på NEXT.

Skoler ombygger og får moderne læringsmiljøer

Renovering og ombygning af Søholmskolen og Ravnholm Skole er politisk godkendt, og nye læringsmiljøer er på vej til elever i udskolingen.

Mange unge er omgivet af lyd og støj, men uvidende om risikoen for høreskader

Halvdelen af teenagerne i en ny undersøgelse tænker aldrig over, at de ved at udsætte deres ører for kraftig lyd eller støj kan ende med en høreskade senere i livet.

Skolepatruljerne lyser op i en mørk tid

63 kommuner hylder deres skolepatrulje, når der endnu en gang er 'Den Sureste Uge' i hele Danmark.

Udfordringer i gymnastikhallerne

Mange forskellige redskaber og løbende udskiftning af redskabsansvarlige kan gøre det svært for en skole, at opretholde den nødvendige- og vigtige viden om deres redskaber, som i sidste ende kan være helt afgørende ift. sikkerheden for børnene.

Camilla Wang tager godt imod det nye regeringsgrundlag

I Danske Professionshøjskoler tager forkvinde Camilla Wang godt imod det nye regeringsgrundlag. Det gælder ikke mindst forslagene om mere fleksible uddannelsesveje og afbureaukratisering.

Trafikundervisning på skoleskemaet redder liv

Trafikundervisning i skolerne er et vigtigt element i at gøre børn og unge klar til at færdes sikkert i trafikken.

Ny læreruddannelse skal afhjælpe lærermangel i Nordsjælland

Forberedelserne til den nye læreruddannelse på Campus Hillerød er i fuld gang, og de første lærerstuderende i sommeren 2023 kan se frem til at blive tilknyttet en lokal folkeskole i Hillerød allerede ved studiestart.

Daglig bevægelse har med stor sandsynlighed øget børns fysiske aktivitet i skoletiden

I 2014 introducerede den daværende regering en ny omfattende skolereform.

Mere trafiksikker skolevej i Støvring

Hobrovej er meget trafikeret – specielt i morgen og eftermiddagstimerne, og borgerne i Buderupholm-delen af Støvring har derfor længe ønsket sig mere trafiksikkerhed for de bløde trafikanter, som skal i skole og til fritidsaktiviteter i Støvring by.

Ny App løser huller i beredskabet på landets skoler

Alt for mange skoler og uddannelsesinstitutioner halter bagefter i forhold til at have tidssvarende beredskabsplaner.

De unge er fremtidens førstehjælpere

Konkurrencen: Skolernes Førstehjælpspris, for 7. til 10. klasser skal sætte fokus på førstehjælp, så vi kan redde endnu flere liv i Danmark.

Ny pris til folkeskolelærer i Frederikssund

Sarah Phillips Hansen på Trekløverskolen i Frederikssund samarbejder med pensionister for at få flere børn til at cykle.