Flere københavnske skoleelever dumper dansk og matematik
Et stigende antal elever i Københavns folkeskoler består ikke afgangsprøven i dansk og matematik, viser en ny analyse fra Københavns Kommune.
Et stigende antal elever i Københavns folkeskoler består ikke afgangsprøven i dansk og matematik, viser en ny analyse fra Københavns Kommune.
Sommerferien er over os, og for mange børnefamilier betyder det mere skærmtid. Skærmene bliver flittigt brugt til spil, underholdning og til at holde kontakt med skolekammerater.
Den 1. juli 2025 markerede toårsdagen for kriminaliseringen af grooming - voksnes forsøg på at opbygge tillidsforhold til børn med seksuelt formål.
I en globaliseret verden, hvor kulturel udveksling er vigtigere end nogensinde, bygger GoKenya meningsfulde broer mellem danske og kenyanske skoler.
Danmarks folkeskole befinder sig i en alvorlig krise, som kræver hurtig handling og massive investeringer, advarer Danmarks Lærerforening.
Efter fire måneder som konstitueret leder og seks års erfaring som afdelingsleder på Fjordskolen, har 45-årige Tina Mätzke nu officielt overtaget posten som skoleleder.
Fertiliteten i Danmark er på få år faldet drastisk fra 1,72 til 1,47 børn pr. kvinde. Men ifølge et nyt notat fra Tænketanken Prospekt er det ikke mangel på lyst, der afholder danskerne fra at få børn – det er derimod de praktiske rammer.
En ny undersøgelse fra Grundskolepanelet viser, at langt størstedelen af danske skoleelever er glade for deres skole og har stor tiltro til egne evner.
Med en storslået donation på tre millioner kroner fra Johan Hoffmann Fonden får Bakkeskolen i Esbjerg nu Danmarks første brasilianske fodboldpark.
By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har netop bevilget 2,1 millioner kroner til nye trafiksikkerhedsindsatser.
Sponsoreret indhold: I en digitaliseret skoleverden er valget af IT-udstyr afgørende for elevernes læring og skolens daglige drift.
Næsten hvert fjerde barn mellem 8 og 12 år bruger allerede generativ AI-teknologi som ChatGPT og Dall-E, viser ny banebrydende forskning fra Alan Turing Instituttet.
En ny analyse fra tænketanken Cepos afslører et betydeligt potentiale for at forbedre de faglige resultater i danske skoler – uden at det kræver flere ressourcer.
Den 11. juni 2025 bliver en særlig dag for cirka 4.000 7.-klasseelever i København. I stedet for at tilbringe dagen i klasseværelset, skal de ud og opleve virkeligheden på byens arbejdspladser som del af det nye initiativ "Erhvervsdagen 2025".
Julemærkehjemmene lancerer en ny kampagne, der giver stemme til de tusindvis af voksne danskere, som stadig bærer ar efter barndommens mobning.