Aktuelle nyheder - Skolen

Ny multihal på Sydkystens Privatskole

Ny multihal på Sydkystens Privatskole

Elever og lærere på Sydkystens Privatskole nord for Køge har netop taget en spritny multihal på over 500 kvadratmeter i brug.

Del artiklen på

Multihallen er opført af ABC Pavilloner, som tidligere har opført både en SFO og et indskolingshus for privatskolen.

Med den nye multihal har privatskolen endelig fået sin helt egen gymnastiksal, som har været et længe ventet ønske.

En syv meter høj multihal på i alt 516 kvadratmeter er skudt op hos Sydkystens Privatskole i Jersie Strand nord for Køge.

Det er privatskolens nye ramme om idrætstimer, eksaminer, dimissioner og mange andre arrangementer, hvor der bliver plads til cirka 400 mennesker.

- Vi har virkelig glædet os til at tage den nye hal i brug.

Den har været længe ventet af både elever og lærere, og det er så dejligt, at vi endelig har vores helt egen idrætshal, siger Sanne Jul Rasmussen, der er formand for bestyrelsen på Sydkystens Privatskole.

Den nye multihal er opført af den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner, som også tidligere har opført en SFO og et indskolingshus til privatskolen.

Byggerier til både skoler og daginstitutioner er blandt virksomhedens spidskompetencer, og derfor har dette projekt også været en meget kærkommen opgave:

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Sydkystens Privatskole igennem en årrække, og det er derfor en stor fornøjelse af få lov til at varetage yderligere udvidelse af skolen i form af multihallen.

Selvom den nye multihal er en selvstændig bygning på skolens område, har vi prioriteret, at den skal indgå som en naturlig del af helheden ved blandt andet at beklæde den med facader, der matcher de eksisterende bygninger, forklarer Patrick Sørensen, der er bygningskonstruktør ved ABC Pavilloner.

-rh

Læs mere om Skolen

1/3 2023