Aktuelle nyheder - Undervisning & Læring

GoTutor overtager Learny

GoTutor overtager Learny

Sponsoreret Indhold: Det bliver Lindhardt og Ringhof, der er en del af Egmont-koncernen som overtager undervisningsplatformen Learny

Del artiklen på

- GoTutor ønsker at være Danmarks førende virksomhed inden for lektiehjælp målt på kvalitet, og til det formål er de dygtigste undervisere helt afgørende.

Learny har flere hundrede fantastiske undervisere, som vi er lykkelige for at få på vores hold nu, siger GoTutors direktør, Ruben Samuel Sørensen:

-Learny er en del af Moment, som er Danmarks førende hus inden for rekruttering – dvs. at de undervisere, som vi får, har meget høj kvalitet. Ved at få flere undervisere, kan vi hjælpe flere børn. For GoTutor har rigtig travlt for tiden, så af og til må vi desværre sige nej til forløb.

- Flere virksomheder har ønsket at drive Moments undervisningsplatform Learny til next level. I det lys er vi utrolig stolte af, at vi er nået til enighed med GoTutor, som har Egmont-koncernen som hovedejer via Lindhardt og Ringhof, siger Morten Højberg, administrerende direktør i Moment:

-Med GoTutor og de værdier som de repræsenterer, er vi overbevist om, at vores mange undervisere og ikke mindst elever vil være i sikre hænder fremadrettet.

Lindhardt og Ringhof Uddannelse, en del af Egmont, overtog sidste år majoriteten af GoTutor, som yder lektiehjælp og privatundervisning målrettet elever i grundskolen og på gymnasiet med det formål at skabe selvtillid, trivsel og øget fagligt udbytte af undervisningen.

Læs mere her om GoTutor overtager Learny

Læs mere om Undervisning & Læring

7/1 2022