Aktuelle nyheder - Skolen

Kendt ansigt bliver chef for skoler og specialtilbud i Skanderborg

Kendt ansigt bliver chef for skoler og specialtilbud i Skanderborg

Peter Bech Milsgaard bliver ny chef for skoler og specialtilbud på børne- og unge-området i Skanderborg Kommune

Del artiklen på

Det bliver et kendt ansigt, som nu kan sætte sig i stolen som skolechef i Skanderborg Kommune. Peter Bech Milsgaard har fungeret som konstitueret chef i stillingen siden oktober 2021. Før det var han i knap fem år kontraktholder i Skanderborg Kommune som leder af Børnegården Bison og Gl. Rye Skole.
 
Som skolechef kommer Peter Bech Milsgaard til at stå i spidsen Skanderborg Kommunes 18 folkeskoler herunder to specialafdelinger og tre specialklasserækker. Hertil kommer ungdomsskolen inkl. specialtilbud og to specialskoler. Området er inde i voldsom vækst. To nye skoler er vej på indenfor en kort årrække, og antallet børn forventes at stige med ca. 20 pct. indenfor de næste ti år.
 
- Peter er valgt i et felt af mange dygtige kandidater, og jeg sætter stor pris på, at han har ønsket at fortsætte. Som skolechef er han faglig yderst kompetent. Han er en dygtig og vellidt relations-bygger, der skaber resultater via tillid og samarbejde, siger chef for børn- og unge Søren Buch.
 
Den nye skolechef tiltræder med det samme og glæder sig til at fortsætte arbejdet.
 
- Vi har nogle meget veldrevne skoler og specialtilbud i Skanderborg Kommune. Jeg er glad for at få muligheden for fortsat at være med til at udvikle dem, så vi i sidste ende sikrer de bedst mulige rammer for, at den enkelte elev lykkes, siger Peter Bech Milsgaard.

Peter Bech Milsgaard bor med familien i Ry og er uddannet lærer i 1999 fra Læreruddannelse ved Aarhus Dag- og aftensseminarium. Med sig har han også en diplomuddannelse i ledelse fra VIA University College.

-mo

Læs mere om Skolen

8/2 2022