Brugerstorm over Aula efter ny opdatering: Kombit arbejder på at løse login-problemer

Brugerstorm over Aula efter ny opdatering: Kombit arbejder på at løse login-problemer

En ny opdatering af Aula, den danske kommunikationsplatform for skoler og dagtilbud, har ført til en bølge af utilfredshed blandt brugerne.

Klagerne går primært på, at platformen efter opdateringen er blevet plaget af login-problemer og manglende funktionalitet.

Flere brugere har udtrykt deres frustration over at være tvunget til at bruge en app, der ikke virker, og som har skabt problemer for både elever, forældre og undervisere.

Kombit, virksomheden bag Aula, er opmærksom på problemet og arbejder på at finde årsagen til login-problemerne. "Det er naturligvis vigtigt, at alle brugere har adgang, udtaler en repræsentant for Kombit til Computerworld.dk

Aula blev lanceret som en erstatning for SkoleIntra og ForældreIntra med det formål at skabe en mere brugervenlig og moderne kommunikationsplatform for skoler og dagtilbud. Men den nye opdatering har skabt flere problemer end forventet og har påvirket brugernes oplevelse negativt.

Kombit er i fuld gang med at undersøge, hvad der kan være årsagen til de oplevede problemer. De har ikke kunnet oplyse en konkret tidsramme for, hvornår problemerne vil blive løst, men arbejder på at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Mange brugere føler sig frustrerede og udfordret i deres hverdag, hvor Aula spiller en central rolle i kommunikationen mellem skole og hjem. Det er derfor afgørende, at Kombit får løst problemet hurtigst muligt for at genoprette tilliden til platformen og undgå yderligere problemer.

Indtil da opfordres brugere til at følge med i udviklingen og holde øje med eventuelle meddelelser fra Kombit omkring løsningen af problemet.

Aula har tidligere været kritiseret for manglende brugervenlighed og kompleksitet. Med denne seneste opdatering er det tydeligt, at der stadig er plads til forbedring, hvis platformen skal kunne leve op til sine oprindelige målsætninger og skabe en positiv oplevelse for alle involverede parter.

-rh

3/5 2023