Lejrskole med god plads til leg og læring

Lejrskole med god plads til leg og læring

Træk undervisningen ud af klasselokalet og brug naturens rammer som basis for læring samt at skabe sammenhold og masser af gode minder.

På Landals syv danske ferieparker er der natur, action og god plads. Desuden står aktivitetsmedarbejdere klar til at skabe de perfekte rammer til at styrke klassen socialt og fagligt.

Landals ferieparker har aktiviteter for elever på alle klassetrin og er en oplagt ramme for klassens lejrskole.

Det siger Kent Lodberg, Salg- og Marketing Manager hos Landal i Danmark. - Vi kalder vores ferieparker en slags opgraderede lejrskoler.

De har nemlig alle mulige faciliteter og en placering, der kan gøre lejrskolen lidt sjovere.

Ofte er børn så nysgerrige, at når bare de kommer ud i naturen, så finder de på alt muligt.

Det kan faciliteterne på vores parker være med til at understøtte.

Det handler om at stille ting til rådighed og inspirere børnene.

Hver Landal park kan tilbyde noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de ligger midt i naturen tæt på enten kyst, hede eller skov med en divers natur og fauna samt en placering tæt på flere forskellige seværdigheder, som kan understøtte undervisningen.

Kent Lodberg fortsætter: - Vi har aktivitetspersonale ude på ferieparkerne, som kan sammensætte et aktivitetsprogram eller teambuilding alt afhængig af, om det er til en 6. eller 8. klasse, der kommer på besøg.

Skolerne kan få personalet til at lave et program, der er skræddersyet til eleverne.

På Landal Rønbjerg, som ligger lige ned til Limfjorden og tæt på muslingebyen Løgstør, kan I f.eks. prøve kræfter med wakeboard eller lære at stå på SUP på søen med instruktør, rappelling ned af centerbygningen, gummibådsbasket, forhindringsbane, sælsafari og meget andet”.

Her er der indsamlet inspiration til spændende forløb og tilbud fra skoletjenesten, som ligger i umiddelbar nærhed af Landals danske parker.

På Landal Grønhøj Strand kan I udover at anvende parkens mange faciliteter, tage undervisningen ud til de lokale seværdigheder.

Undersøg f.eks. fisk i vådlaboratoriet på Nordsøen Oceanarium, bliv sælforsker for en dag eller tag på matematiksafari ved Slettingen Naturskole.

På parken bestemmer I selv, hvordan I vil fordele jer i husene.

Her kan I nemlig bo fra to til ti personer under samme tag. Husene har eget køkken, så hvis hjemkundskab skal være en del af lejrskolen, er der rig mulighed for dette.

Landal hjælper med at finde den perfekte kombination af huse til jeres behov, så I får plads til alle på turen.

Alt dette lyder måske som en dyr fornøjelse, men da lejrskoler ligger i hverdagene, hvor priserne er lave og Landals parker er opbygget efter en resort-tankegang, der betyder, at når man først har booket en feriebolig, så har man automatisk adgang til parkens faciliteter, så mener Kent Lodberg, at Landals ferieparker er et rigtig godt og prisstærkt alternativ til mere klassiske lejrskoler.

Landals ambition er at være med til at skabe lærerige og mindeværdige lejrskoleophold, for de næste mange generationer af håbefulde skoleelever.

-rh

15/5 2023