Få styr på løbehjulene
Eleverne kan med en ganske almindelig hængelås sikre løbehjulet mod tyveri.

Få styr på løbehjulene

Lyngsøe har udviklet og designet en række nye løsninger på, hvordan skoleelevernes mange løbehjul let og hurtigt kan parkeres i god orden

Løbehjul er blevet den helt store dille blandt danske børn. Salget af løbehjul har boomet overalt i landet i de senere år, og samtidig er det blevet mere og mere normalt, at børnene vælger at bruge netop løbehjulet som transportmiddel til og fra skolen.

Det har skabt en helt ny udfordring for skolerne. Hvor og hvordan skal eleverne parkere alle disse løbehjul, så de ikke ligger og flyder rundt omkring?

Firmaet Lyngsøe har nu udviklet og designet en række nye parkerings-løsninger, der både kan skabe orden på arealerne omkring skolerne og sikre elevernes løbehjul mod tyveri.

Integreres i eksisterende løsninger

De nye løbehjuls-løsninger fra Lyngsøe er meget fleksible og kan let integreres i de eksisterende løsninger til cyklerne eller bygges til som et supplement. Basiselementet er en nyudviklet løbehjulsholder, der hedder Catch og er udformet, så den passer til stort set alle de kendte typer og størrelser af løbehjul. Den er fremstillet af galvaniseret stål og er belagt med gummi på udsatte steder, så løbehjulene ikke bliver ridsede eller får skrammer. Samtidig er Catch konstrueret, så eleverne med en ganske almindelig hængelås kan sikre løbehjulet mod tyveri.

Disse løbehjulsholdere kan monteres enkeltvis eller i række på vægge og mure, ligesom de kan integreres i alle Lyngsøes kendte løsninger med overdækninger og stativer til cyklerne. De kan også monteres på specielle fritstående søjler, som enten støbes i jorden eller boltes til overfladen. Disse søjler hedder Scootower og har plads til op til otte løbehjulsholdere. Det er muligt at kombinere løbehjulsholdere og cykelholdere på samme søjle.

 

Om Lyngsøe

Lyngsøe har specialiseret sig i design, udvikling, produktion og projektering af komplette løsninger til beskyttelse af cykler – og nu også løbehjul – mod vejr og vind.

www.lyngsoe.dk

 

12/10 2017