Annoncering

Magasinet Skolen fokuserer på grund­skolen. I hvert nummer bringer vi særskilte temaer, og tager samtidig fat på aktuelle emner.

Derudover kan du læse om bl.a. kost, motion, indeklima og arbejdsmiljø i magasinets faste tema: Det sunde hjørne.

Magasinet Skolen udkommer 4 gange om året, og retter sig især til landets lærere og skoleledere, seminarstuderende, skolefolk i kommunerne samt fagkyndige i ministerier, styrelser og institutioner.

Magasinet distribueres til samtlige folkeskoler, efter- og friskoler, seminarier, skoleforvaltningerne i kommunerne, ppr (pædagogisk-psykologisk rådgivningscentre) m.fl. i hele landet.

Magasinet Skolen er helt uafhængig og fri af politiske, religiøse eller ideologiske interesser. Vi arbejder på et sagligt og journalistisk grundlag med formidling af aktuelle og relevante emner.

Trykt oplag: 3.200 eks.

Se annonceformater og priser i vores medieinformation eller læs på Issuu.

Kontakt mediekonsulent Annette Beyerholm. Telefon:  4813 1378 eller mail: ab@huginmedia.dk, eller via formularen nedenfor.

1 Start 2 Complete
Bliv kontaktet af Annette

En kuglestol, kuglevest eller kuglepude, hvor kuglerne trykker dybt i muskulaturen, og tyngden stimulerer leddene.

Sansestimulation – en hjælp til børn med angst og uro

Hver femte elev i indskolingen har en sanseforstyrrelse, som kan være årsag til angst, uro og dårlig koncentration. Målrettet sansestimulation vil kunne forbedre mange børns evne til at deltage i skolens aktiviteter

Protac · 14-10-2019

Det er især grej til undersøgelser af dyr og insekter, som lærerne søger om – eksempelvis bestemmelsesduge, fiskenet, akvarier og kasser til insekter.

Populært med undervisning i det fri

Skoleklasser over hele landet har i et hidtil uset tempo sendt ansøgninger til Nordea-fondens udeskolepulje

Nordeafonden · 30-09-2019

Stifter og leder af Den Frie Digitale Skole, Anni Pilgaard Christiansen

Online undervisningstilbud til elever med skoleudfordringer

Den Frie Digitale Skole er et online alternativ til grundskole-elever, som ikke kan gøre brug af det almindelige skoletilbud – f.eks. på grund af skolevægring

Den Frie Digitale Skole · 30-09-2019

57.000 børn og unge undersøger plastforurening

Elever i skoler og gymnasier landet over vil i årets Masseeksperiment udføre verdens første nationale videnskabelige kortlægning af plastforurening. Resultaterne vil give afgørende nye data om omfanget og typen af plastforureningen i Danmark

Masseeksperimentet · 30-09-2019

Ny uddannelsesportal byder på alt fra madspildsquizzer og underholdende spil til øvelser, artikler og virkelighedsnære cases.

Ny uddannelsesportal om madspild

Madspildsvirksomheden Too Good To Go rykker nu helt ind i klasseværelserne med lanceringen af en ny portal med masser af undervisningsmateriale

Too Good To Go · 30-09-2019