Annoncering

Magasinet Skolen fokuserer på grund­skolen. I hvert nummer bringer vi særskilte temaer, og tager samtidig fat på aktuelle emner.

Derudover kan du læse om bl.a. kost, motion, indeklima og arbejdsmiljø i magasinets faste tema: Det sunde hjørne.

Magasinet Skolen udkommer 4 gange om året, og retter sig især til landets lærere og skoleledere, seminarstuderende, skolefolk i kommunerne samt fagkyndige i ministerier, styrelser og institutioner.

Magasinet distribueres til samtlige folkeskoler, efter- og friskoler, seminarier, skoleforvaltningerne i kommunerne, ppr (pædagogisk-psykologisk rådgivningscentre) m.fl. i hele landet.

Magasinet Skolen er helt uafhængig og fri af politiske, religiøse eller ideologiske interesser. Vi arbejder på et sagligt og journalistisk grundlag med formidling af aktuelle og relevante emner.

Trykt oplag: 3.200 eks.

Se annonceformater og priser i vores medieinformation eller læs på Issuu.

Kontakt mediekonsulent Annette Beyerholm. Telefon:  4813 1378 eller mail: ab@huginmedia.dk, eller via formularen nedenfor.

1 Start 2 Complete
Bliv kontaktet af Annette

Ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Skoleidræt bevæger kun ni pct. af eleverne i udskolingen sig hver dag i forbindelse med undervisningen.

Mere bevægelse i undervisningen for de store elever

Kræftens Bekæmpelse tilbyder nu også undervisningsværktøjet ”Leg på streg” til udskolingen, så eleverne fra 7.-9. klasse kan få mere bevægelse i løbet af dagen

Kræftens Bekæmpelse · 22-02-2019

25.000 skoleelever fandt nye, sunde bakterier i naturen

Verdens hidtil største indsamling af bakterier fra naturens planter, Masseeksperiment 2018, har resulteret i et opsigtsvækkende fund: Over to dage har forskerne opdaget ti hidtil ukendte bakteriearter, alle potentielt gavnlige mælkesyrebakterier

Masseeksperimentet · 22-02-2019

Metoden går bl.a. ud på at arbejde kreativt med kendt danskfagligt stof som bogstavelyde, håndfonemer, bogstavernes betydning i sproget, deres form, m.v.

Sang, rap og bevægelse lærer børnene i 0. klasse avancerede bogstavelyde

Helt nyt koncept integrerer sang, rap og bevægelse i 0. klasselederens undervisning som en fast del gennem hele året

Ordstrømmen · 22-02-2019

Til jul sidste år fik fire lotteri-sælgere fra 3.A. på Institut Sankt Joseph mulighed for at overrække en flot check på 13.000 kroner til Børnehjælpsdagens arbejde. Det var klassens overskud ved salg af i alt 1.000 julelodder. Checken blev overrakt til Børnehjælpsdagens ambassadør Bubber.

Børn hjælper børn – gennem lotterier

Overskuddet fra lodsalget hos Børnehjælpsdagen går til arbejdet med anbragte børn og udsatte unge i Danmark

Børnehjælpsdagen · 22-02-2019

Faget teknologiforståelse skal skabe viden om, hvordan man bedst muligt styrker teknologiforståelse hos den enkelte elev.

Teknologiforståelse skal afprøves på 46 skoler

Fælles Mål for det nye fag teknologiforståelse er på plads. Det vil de kommende tre år blive afprøvet på de 46 folkeskoler, som er en del af et forsøg

Teknologiforståelse · 22-02-2019