Lejrtur printet i 3D

I uge 27, 28 og 32 kan Danmarks børn og unge igen deltage i oplevelsesparken Universe’ populære Science Camps

Tænk hvis du kunne 3D printe alle dine vildeste ideer – her og nu!

Med temaet ‘Lad os bygge det selv’ sætter årets Science Camps i Universe fokus på den nye 3D print teknologiske muligheder.

– Universe er skabt for at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, og det er lige præcist det, der kommer til at ske på årets Science camps. Ved hjælp af spændende forsøg, sjove aktiviteter og vanvittige dygtige formidlere garanterer vi et ophold med gode grin og spændende oplevelser. Oplevelsen ved selv at skabe, er noget af det mest inspirerende der findes, forklarer Pia Bech Mathiesen, CEO i Universe.

3D print og skaberglæde

- Det er en fascinerende oplevelse selv at kunne printe sine egne design i 3D, fortæller Troels Nim Andresen, der er Campleder hos Universe, og fortsætter:

- Vi har arbejdet sammen med Apina, der er specialister i 3D print og laver en lejrskole, hvor alle deltagerne får mulighed for selv at lære og opleve glæden ved at finde på nye løsninger, designe et produkt og derefter bygge det.

Universe i tusmørke

At have lyst til at prøve nyt og lære mere forstærkes, når det sker gennem sjov leg.

- Det handler i lige så høj grad om at have det sjovt og hyggeligt – og her har vi de perfekte rammer i Universe, forklarer Troels Nim Andresen.

Science Camps handler også om nye venner og fælles oplevelser, så der er også masser af plads til fri leg, boldspil, snobrød og alt, hvad der hører en traditionel lejrtur til.

- Vi har bare så meget mere: Hvor mange kan f.eks. prale af at have kørt på segway i en tom forlystelsespark, mens solen går ned?, siger Troels Nim Andresen.

Universe

Universe er en oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden. I 2013 skiftede oplevelsesparken navn fra ‘Danfoss Universe’ til ‘Universe’ og blev omdannet til en selvejende fond. I dag er Universe en non-profit virksomhed med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, så flere vil uddanne sig inden for disse områder.

Læs mere på www.universe.dk

Seneste artikler

Det er nu, vi skal prioritere bevægelse

Udeundervisningen under corona lærte os, at bevægelse er godt for elevernes faglighed og trivsel. Men skal det blive en naturlig del af undervisningen, er der brug for en konkret indsats. Ellers går de gode erfaringer tabt, advarer læringsekspert

Leg og bevægelse · 14-06-2021

Visuelt undervisningsmiljø styrker indlæringen

Fokus på indretningen giver mulighed for at skabe udbytterige og aldersdifferentierede undervisningsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser, der fremmer elevernes mulighed for udvikling og læring

Exakt · 23-02-2021

”Blended learning” vinder frem

En blanding af klassisk fysisk undervisning og online læring – ”blended learning” – er på vej frem. Læs i denne artikel om tendenser og fordele ved blended learning

LEBA Innovation · 23-02-2021

 
Sarah Søndergård, konsulent og ejer af virksomheden Talentudvikling i skolen

Tre grundsten i talentarbejdet, som kan skabe ny læringskultur i klasseværelset

I Danmark er vi verdensmestre i at skabe middelelever. Der er en tendens i samfundet til at stræbe efter en middelkultur, hvor alle skal kunne være med, men skulle vi ikke hellere bestræbe os på, at alle elever, svage som stærke, lærer noget, spørger Sara

Talentudvikling · 23-02-2021

 
Jens Peter Christensen, formand for Danmarks Matematiklærerforening.

Hvad kan vi gøre ved faldet i elevernes præstationer i matematik?

Den seneste TIMSS-undersøgelse viste tilbagegang i de danske elevers matematikkundskaber på 4. klassetrin. Danmarks Matematiklærerforening skriver i denne artikel om, hvad det dækker over, og hvad vi kan gøre ved det

Matematiklærerforeningen · 23-02-2021