Skriv til redaktøren

Gitte Roe EriksenHej

Jeg hedder Gitte Roe Eriksen og er redaktør af Magasinet Skolen. I hvert nummer forsøger vi på bladet at inspirere og oplyse om livet på og omkring skolerne. Jeg har selv to skolebørn, der er med til at give mig indsigt i, hvad der rører sig for både dem og for deres lærere.  Men du må også meget gerne hjælpe til.

Har du en god historie eller et forslag, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vil f.eks. gerne vide, hvad der rører sig på netop din skole – og viderebringe det i magasinet. Måske er der også et særligt område, du mener, vi kan sætte fokus på. Stort som småt er velkommen.

Du kan skrive til: gre@skolemagasin.dk - eller benytte formularen nedenfor.

– Mødet med andre unge med høretab har gjort mig stærkere. At vide, at vi er mange. Det har hjulpet mig til at turde være mig selv, siger 22-årige Katrine Brixen

Alle vil hjælpe, hvis du beder om det

Et efterskoleophold hjalp Katrine Brixen til at acceptere sit høretab, og nu holder hun oplæg på skoler

Comfort Audio · 12-10-2017

Elever får større indblik i erhvervsuddannelserne ved selv at prøve.

Viden er vejen til et kvalificeret uddannelsesvalg

Copenhagen Skills giver en trinvis introduktion til erhvervsuddannelserne for 7., 8., 9. og 10. klasserne

Copenhagen Skills · 12-10-2017

Eleverne kan med en ganske almindelig hængelås sikre løbehjulet mod tyveri.

Få styr på løbehjulene

Lyngsøe har udviklet og designet en række nye løsninger på, hvordan skoleelevernes mange løbehjul let og hurtigt kan parkeres i god orden

Lyngsøe · 12-10-2017

Teknikken kan integreres i undervisningen og hjælpe til mere bevægelse.

Digitalt læringsmiddel får bevægelse ind i undervisningen

Undervisningsappen Mapop kombinerer læring, glæde og bevægelse

Miracle · 12-10-2017

Skoleelever er begejstrede for at være i køkkenet og lære om råvarer og madlavning.

Lejrskole med bid i

Nu kan dobbelt så mange elever i fremtiden søge om at komme på MADlejr. Tysk præstegård laves om til madskole

Madlejr · 12-10-2017