Lejrtur printet i 3D

I uge 27, 28 og 32 kan Danmarks børn og unge igen deltage i oplevelsesparken Universe’ populære Science Camps

Tænk hvis du kunne 3D printe alle dine vildeste ideer – her og nu!

Med temaet ‘Lad os bygge det selv’ sætter årets Science Camps i Universe fokus på den nye 3D print teknologiske muligheder.

– Universe er skabt for at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, og det er lige præcist det, der kommer til at ske på årets Science camps. Ved hjælp af spændende forsøg, sjove aktiviteter og vanvittige dygtige formidlere garanterer vi et ophold med gode grin og spændende oplevelser. Oplevelsen ved selv at skabe, er noget af det mest inspirerende der findes, forklarer Pia Bech Mathiesen, CEO i Universe.

3D print og skaberglæde

- Det er en fascinerende oplevelse selv at kunne printe sine egne design i 3D, fortæller Troels Nim Andresen, der er Campleder hos Universe, og fortsætter:

- Vi har arbejdet sammen med Apina, der er specialister i 3D print og laver en lejrskole, hvor alle deltagerne får mulighed for selv at lære og opleve glæden ved at finde på nye løsninger, designe et produkt og derefter bygge det.

Universe i tusmørke

At have lyst til at prøve nyt og lære mere forstærkes, når det sker gennem sjov leg.

- Det handler i lige så høj grad om at have det sjovt og hyggeligt – og her har vi de perfekte rammer i Universe, forklarer Troels Nim Andresen.

Science Camps handler også om nye venner og fælles oplevelser, så der er også masser af plads til fri leg, boldspil, snobrød og alt, hvad der hører en traditionel lejrtur til.

- Vi har bare så meget mere: Hvor mange kan f.eks. prale af at have kørt på segway i en tom forlystelsespark, mens solen går ned?, siger Troels Nim Andresen.

Universe

Universe er en oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden. I 2013 skiftede oplevelsesparken navn fra ‘Danfoss Universe’ til ‘Universe’ og blev omdannet til en selvejende fond. I dag er Universe en non-profit virksomhed med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, så flere vil uddanne sig inden for disse områder.

Læs mere på www.universe.dk

Seneste artikler

 
De tre elever fra Unicefs Nationale Rettighedsråd fortalte Folketingets Undervisningsudvalg om, hvordan man kunne sikre en bedre trivsel i skolen. Fra venstre: Mehmet Ûnslüsoy, Sara Khan og Peter Bastian Schjøtt Kjærgaard Jørgensen.

Børneråd giver politikere gode råd om trivsel

Tre børn fra Unicefs Nationale Rettighedsråd mødte i februar Folketingets Undervisningsudvalg for at fortælle politikerne om rådets anbefalinger til en bedre trivsel i skolen

Unicef · 12-04-2018

De fleste rejsebureauer tilbyder at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på skolerejsen. Det vil næsten være dumt ikke at få en second opinion, lyder rådet fra Alfa Travel.

De billigste skolerejser er langt fra altid bedst

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at der ofte er meget begrænset fleksibilitet på de billigste billetter, fremhæver Alfa Travel

Alfa Travel · 12-04-2018

Med et undervisningsforløb hos Arbejdermusset får man indblik i datidens baggårde og det hårde børneliv.

Slaget på Fælleden, børnearbejde eller jul med familien Hansen

En tur på Arbejdermuseet giver historisk indblik for alle skoletrin med udstillinger og fortællinger

Arbejdermuseet · 10-04-2018

Elever fra Byskovskolen i Ringsted med grundlægeren af Skoleglæde.nu, Henrik Leth, på brobygningsdage. Eleverne lærte om trænings betydning for læring og trivsel.

Skoleglæde-koncept med succes

7500 elever og 500 lærere landet over har været igennem Skoleglæde.nu’s forløb for at øge elevers trivsel

Skoleglæde.nu · 09-04-2018

 
– Vi ved, at de fleste unge af forældre med alkoholproblemer føler stor lettelse, hvis en lærer tager kontakt til dem og lader forstå, at de er klar over situationen, siger cand. psych., Lone Schantz Andersen fra Novavi Ung Revers.

Det er svært at spørge til alkohol

Det kan ofte være en udfordring at spørge ind til alkoholvanerne i en familie, hvis man er bekymret eller har mistanke om, at der bliver drukket i hjemmet. Men alle har pligt til at hjælpe børn, der har problemer på hjemmefronten, fordi det kan påvirke de

Novavi Ung Revers · 06-04-2018